Yritykset
Yrityskuvaus on sinua ja yritystäsi varten! Ammattitaidolla otetut valokuvat kertovat asiakkaalle mielikuvia tuotteesta tai palvelusta, ja välittävät luottamusta sekä odotuksia. Kuvaan yrityksille henkilöstökuvia niin miljöössä kuin studiossa. Tuotekuvia ja muita mainoskuvia. Pyydä tarjous!
Hinnasto

Henkilöstökuvaus Studiolla, kuva 60€/hlö + alv 24% (max. 15min/hlö) Pidemmästä kuvauksesta sovitaan erikseen.

Henkilöstökuvaus asiakkaan toimitiloissa tai miljöössä.
2-5hlö, Kuvaus 250€ / tunti + yksi viimeistelty kuvatiedosto 35€/hlö
6-9hlö, Kuvaus 250€ / tunti + yksi viimeistelty kuvatiedosto 33€/hlö. 
10->hlö, Kuvaus 250€ / tunti + yksi viimeistelty kuvatiedosto 31€/hlö. (seuraavat tunnit alk. 110€
Kuvattava saa halutessaan valita mieluisimman kuvan jo paikan päällä tai vaihtoehtoisesti tehdä sen myöhemmin koevedosgalleriasta. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa. Lisäkuvien tilaus mahdollista.

Kuvapankki / Brändi / Mainoskuvaus
Kuvaus asiakkaan toimitiloissa tai muussa sovitussa lokaatiossa. Asiakkaan toivoma määrä valmiita kuvia. Asiakas saa valita suosikit koevedosgalleriasta. Hintaan vaikuttaa; kuvien määrä, kuvauksen kesto, sekä kuvauspaikka. "Pyydä tarjous" -tyylillä. (tähän teen kuitenkin hinnoittelupohjan)

Tuotekuvaus
Tuotekuvaus studiollani. Asiakkaan toivoma määrä valmiita, käsiteltyjä kuvia. Kuvat toimitetaan sähköisesti. Tuotekuvaus alken 250€/h, seuraavat tunnit alkaen 110€/h. Hintaan lisätään alv 24%

Tapahtumakuvaus
Yritysjuhlat, messut, tuotelanseeraukset, kuvamäärä vaihtelee kuvauksen keston mukaan. Kuviin kevyet käsittelyt, asiakas saa vapaat käyttöoikeudet tapahtumakuviin. Pyydä tarjous
Tapahtumakuvaukset hinta alk. 190 € ensimmäinen tunti ja seuraavat tunnit 100 €/h. Hintaan lisätään alv 24%


Back to Top