Anne Tuulikangas
Hei! Lämpimästi tervetuloa sivuilleni. Olen Anne Tuulikangas, Vaasasta kotoisin oleva valokuvaaja ja kolmen  lapsen äiti. Toiselta ammatiltani olen Lähihoitaja. Asiakapalvelu ja lapset ovat olleet aina lähellä sydäntäni.
Olen keskittynyt erityisesti vauvojen ja pienten lasten valokuvaamiseen, sekä raskaus -ja perhekuvauksiin. Kuvaan myös mielelläni, lemmikkejä, häitä, yo/rippikuvia, sekä cv/profiilikuvia, Teen valokuvaukseen liittyviä toimeksiantoja pääosin Vaasan alueella ja studiotila sijaitsee Hietalahdessa. Tarkemmat tiedot "Ota yhteyttä" kohdasta.​​​​​​​
Tavoittelen kuvissani mahdollisimman luonnollista ja alkuperäistä tunnelmaa. Tutki sivuston kuvanäytteitä rauhassa. Mikäli valokuvani ja niiden edustama tyyli miellyttää sinua ja haluat varata ajan valokuvaukseen, ota rohkeasti yhteyttä.
Miten minusta tuli valokuvaaja?
Sain ensimmäisen oman kameran rippilahjaksi. Sen myötä aloin kiinnostua luontokuvauksesta, kuvailin kaikkea mahdollista, maisemakuvista pieniin ötököihin. 2011 vuonna aloin odottaa esikoistamme ja siinä samassa aloitin myös bloggaamisen. Valokuvausesta tuli iso osa arkea. Pian löysin itseni kuvaamasta kavereidenkin lapsia ja tässä sitä ollaan. 2015 vuonna aloitin Kälviällä valokuvausopinnot ja 2017 valmistuin VAT.ista. Nyt olen toiminut päätoimisenä yrittäjänä keväästä -17 lähtien. Ja tällä hetkellä olen opiskelemassa Vvi.llä Valokuvaajan erikoisammattitutkintoa.
Back to Top