Kuvaukseen valmistautuminen
Mukaan ei tarvitse ottaa mitään sen kummempaa, mutta halutessanne voitte ilman muuta niin tehdä. Omat rekvisiitat ovat siis kaikkiin kuvauksiin tervetulleita. Jos olet ajatellut jotain erityistä teemaa kuvaukseen, kerrothan siitä minulle varauksen yhteydessä. Saadaan sitten yhdessä mietittyä kuinka lähdemme sitä toteuttamaan. Itse suosin vaaleita sävyjä niin pukeutimisessa kuin kuvaustaustoissakin, Vastasyntyneille ja vähän isommillekaan vauvoille minulta löytyy kyllä tarvittavat rekvisiitat, eli ei tarvitse lähteä rehaamaan omia koreja tai lampaantaljoja, ei se tietysti kiellettyäkään ole. Maksu suoritetaan kuvauksen yhteydessä kortilla tai käteisellä. 
Isompien varausten yhteydessä otan pienen varausmaksun, joka sitten hyvitetään kuvausmaksussa, varausmaksua ei kuitenkaan palauteta. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista tai peruuttamattomista ajoista on yrityksellä oikeus periä 50% palvelun hinnasta tai 25€ suuruinen "sakko". Joten siirräthän ystävällisesti kuvauksen ajoissa. 

Kuvauksen jälkeen
Toimitan 1-5 päivän sisällä koevedokset kuvatilaus sivuston kautta. Isommissa kuvauksissa toimitusajat on pidempiä. Sieltä pääsette valikoimaan mieluiset. Valintojen jälkeen käsittelen valitut kuvat ja ne lähetetään teille sähköpostiin latauslinkillä. Kuvien julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Jos ette omista tietokonetta, tuokaa minulle nimikoitu muistitikku mukana johon saan ladattua teille kuvat.  Kuvauksen jälkeen saatan lähettää muutaman kerran vuodessa jotain tarjouksia sähköpostitse, ilmoitathan minulle jos et sellaisia missään nimessä halua. HUOM! Jos olette tekemässä tilausta yli vuoden vanhasta galleriasta, varmistathan ensin minulta että kuvat ovat edelleen tilattavissa. Pääsääntöisesti säilytän kuvia 6-12kk. ETHÄN SIIS MAKSA kuvatilaus palvelulle koevedosten säilytyksestä yli vuotta! Sillä se maksu säilyttää ainoastaan näitä koevedoksia, ei minun kovaleyllä olevia alkuperäisiä tiedostoja. Kiitos 

Lahjakortit
Minulta voit ostaa lahjakortin tiettyllä summalla tai halutessasi voit valita tietyn kuvauspaketin. Saat lisätietoja pakettien sisällöistä ottamalla minuun yhteyttä. Lahjakortti maksetaan kortilla tai käteisellä noudettaessa.
Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Kortti on esitettävä kuvauksiin tullessa ja siitä olisi hyvä ilmoittaa aikaa varatessa. Lahjakortin saa sähköisenä tai fyysisenä korttina
Back to Top